Ağaoğlu'ndan Basın Açıklaması

İstanbulda düzenlenen yolsuzluk ve rüşvet operasyonu hakkında Ali Ağaoğlu'ndan ilk açıklama.

Ağaoğlu'ndan Basın Açıklaması

İstanbulda düzenlenen yolsuzluk ve rüşvet operasyonu kapsamında gözaltına alınan Ali Ağaoğlu hakkında resmi internet sitesinden bir basın açıklaması yayınlandı.

"Yürütülen geniş kapsamlı bir soruşturma üzerine adli makamlarca Sn. Ali Ağaoğlu’nun ifadesine ihtiyaç duyulmuştur.

Yine bu soruşturma kapsamında mahkeme kararı ile şirket merkezimizde bir arama yapılmıştır.

Arama sonucunda herhangi bir suç ve suç unsuruna rastlanmadığı ilgililer tarafından bugün saat 9:00’da ilişikte sunduğumuz tutanak ile tespit edilmiştir.
Kamuoyunun bilgisine sunarız.
Saygılarımızla,"

Ek Tutanak

1 Milyon Aileye Doğalgaz Müjdesi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak, "200-250 ilçemizde yaklaşık 1 milyon aileyi iki yılda 5 milyar liradan fazla yatırım yaparak doğalgaz konforuyla buluşturacağız." dedi.

ING'ye Büyük Şok

Hollanda Mali suçlar savcılığı sözcüsü Marieke van der Molen, ING'ye yönelik suçlamalara yönelik olarak "Bankanın kural dışı işlemleri bildirmediği ya da zamanında bildirmediği kuşkusu var" dedi.

Federasyondan Messi'ye Gecikmeli Ceza

Barcelonalı Messi'nin sarı kart cezası, İspanya Futbol Federasyonu Disiplin Komitesinin idari bir hatasından dolayı gecikmeli olarak verildi.

Merkez Bankası 16 Mart PPK özetini yayımladı

Merkez Bankası yayımladığı toplantı özetinde son aylarda yaşanan maliyet yönlü gelişmelerin ve gıda fiyatlarındaki oynaklığın enflasyonun hızlı bir yükseliş göstermesine neden olduğunu, döviz kuru hareketlerinin de gecikmeli yansımaları ve işlenmemiş gıda fiyatlarındaki baz etkisi nedeniyle kısa vadede enflasyondaki belirgin yükselişin devam edebileceğinin öngörüldüğü belirtildi.

Kur İstikrar Kazandı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Cemil Ertem, "Kur istikrar kazandı. Oynaklık ortadan kalktı. Türkiye`nin inşallah kurda oynaklık gibi bir sorunu olmayacaktır" dedi.