Ağaoğlu'ndan Basın Açıklaması

İstanbulda düzenlenen yolsuzluk ve rüşvet operasyonu hakkında Ali Ağaoğlu'ndan ilk açıklama.

Ağaoğlu'ndan Basın Açıklaması

İstanbulda düzenlenen yolsuzluk ve rüşvet operasyonu kapsamında gözaltına alınan Ali Ağaoğlu hakkında resmi internet sitesinden bir basın açıklaması yayınlandı.

"Yürütülen geniş kapsamlı bir soruşturma üzerine adli makamlarca Sn. Ali Ağaoğlu’nun ifadesine ihtiyaç duyulmuştur.

Yine bu soruşturma kapsamında mahkeme kararı ile şirket merkezimizde bir arama yapılmıştır.

Arama sonucunda herhangi bir suç ve suç unsuruna rastlanmadığı ilgililer tarafından bugün saat 9:00’da ilişikte sunduğumuz tutanak ile tespit edilmiştir.
Kamuoyunun bilgisine sunarız.
Saygılarımızla,"

Ek Tutanak

45. İstanbul müzik festivali başlıyor

Dünyanın sayılı müzik festivalleri arasında yerini alan İstanbul Müzik Festivali'ne sayılı gün kaldı. 45. kez müzikseverlerle buluşacak festival, bu yıl "Sıradışı" temasıyla yola çıkıyor.

Avrupa Otomotiv Pazarı ilk 4 ayda yüzde 4,4 arttı

Avrupa Otomotiv Pazarı 2017 yılı Ocak-Nisan döneminde yüzde 4,4 arttı. 2017 yılı Ocak-Nisan döneminde Türkiye ise yüzde 8,6 azalış ile Avrupa otomotiv satışları sıralamasında 7'inci ülke konumunda yer aldı.

OPEC Kararı Piyasalarda Hayal Kırıklığı Yarattı

Price Futures Group`un Kıdemli Piyasa Analisti Phil Flynn, "Suudi ve Rus bakanların verdikleri sözler nedeniyle yatırımcılar beklentilerini yüksek tuttu. Petrol kesinti miktarında artış veya kesinti süresinde 9 ayın üzerinde uzatma olmayınca, yatırımcılar hayal kırıklığına uğradı ve satış pozisyonu aldı" dedi.