Akfen GYO’nun 2014 Faaliyet Raporu 3 Ülkede 14 Şehri Anlatıyor

Akfen GYO’nun “şehir rehberi” konseptiyle hazırlanan 2014 Faaliyet Raporu 3 ülkede 14 şehri anlatıyor.

Akfen GYO’nun 2014 Faaliyet Raporu 3 Ülkede 14 Şehri Anlatıyor

İddialı faaliyet raporlarıyla dikkat çeken Akfen GYO, yatırımcılarının karşısına şehir rehberi (city guide) konsepti ile hazırlanan 2014 Faaliyet Raporu ile çıkıyor.

Ekonomik şehir otelciliği alanında Türkiye’nin ilk ve tek gayrimenkul yatırım ortaklığı olan Akfen GYO, öncülük misyonuyla girişimlerini sürdürürken, faaliyet raporunda gelenekselleşen farklı çizgisini koruyor.

Geçtiğimiz yıllarda hazırlanan faaliyet raporlarıyla iletişim alanında büyük ödüller kazanan Akfen GYO, 2014 yılındaki başarılarını paydaşlarına “şehir rehberi” (city guide) konseptiyle hazırlanan faaliyet raporu ile anlatıyor. Rapor, konseptinin yanı sıra içeriği ve formatı ile de öne çıkıyor. Finar Kurumsal tarafından hazırlanan ve tasarım dili, format fikri ve ebadıyla farklılaşan Akfen GYO 2014 Faaliyet Raporu, kullanışlı yapısı ile okunduktan sonra saklanacak bir rapor olma özelliğine de sahip.

3 ülke, 14 şehir

İki bölümden oluşan faaliyet raporunun ön bölümünde şirketin yatırımlarının bulunduğu 3 ülkedeki 14 şehir, tıpkı şehir rehberlerinde (city guide) olduğu gibi ayrıntılı ele alınıyor ve bu şehirlerle ilgili tavsiyeler tasarıma uygun şekilde sıralanıyor. Ayrıca her şehir tanıtımından sonra konaklama tavsiyeleri bölümünde Akfen GYO’nun otelleri tanıtılıyor. Şehir rehberi (city guide) bölümünden sonra ise faaliyet raporu sayfaları başlıyor.

Dili sade, kolay okunabilir

2014 Faaliyet Raporu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Akfen GYO Genel Müdür Yardımcısı Deniz Bilecik, “2014 yılı faaliyet raporumuz yatırımcılar için kolay okunabilen, dili sade, bilgilerin gerekli yerlerde ölçülü bir şekilde görsellerle desteklendiği bir çalışma oldu’’ dedi. Şirket olarak, genç ve dinamik bir yapılarının olduğunu vurgulayan Bilecik, “Şehir otelciliği alanında ülkemizin ilk ve tek gayrimenkul yatırım ortaklığı konumunda yer alıyoruz. Sahip olduğumuz iş modeli çerçevesinde her alanda sektörümüze örnek olmanın sorumluluğu ile hareket ediyoruz” diye konuştu.

GYO Haberleri

GYO Kategorisindeki diğer haberler

Kiler GYO’nun 4 projesinde 240 ay vade fırsatı!

Mimari ve mühendislik alanında birçok projeyi hayata geçiren Kiler GYO, konut seferberliği için bizde varız dedi ve İstanbul’da bulunan 4 projesinde 240 aya kadar çeşitli fırsatlar sunuyor.

AKİŞ Ve SAF GYO Birleşmesinden Gayrimenkul Devi Doğdu

Türkiye’de gayrimenkul sektöründe sıralamayı değiştiren dev birleşme Akiş ve SAF GYO arasında gerçekleşti. Akiş GYO A.Ş. Genel Müdürü Gökşin Durusoy, “Bu birleşme ile özkaynak büyüklüğü açısından özel sektör GYO’ları arasında 3. sıraya yükseldik. Yeni şirket temettü potansiyeli, rekabet avantajı ve projelerde hareket kabiliyeti sağlayacak” dedi.

Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları Neler Yapar Neler Yapamaz?

Sermaye Piyasası Kanunu çerçevesinde, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından düzenlenen gayrimenkul yatırım ortaklıkları gayrimenkullere, gayrimenkule dayalı projelere ve gayrimenkule dayalı sermaye piyasası araçlarına yatırım yapmak suretiyle faaliyet gösteren özel bir portföy yönetim şirketi tipidir.

GYODER’den 20 Yıl Vade Kampanyasına Destek

‘Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu’ GYODER, sektöre ve ekonomik büyümeye katkı sağlamak amacıyla başlatılan ‘20 yıl vade ve düşük faizli konut kredisi’ ile orta gelirlinin konut edinmesine yönelik kampanyayı destekliyor. Bugün başlayan ve 31 Mart’a kadar sürecek ikinci kampanya ile GYODER üyelerinin markalı konutları, 240 ay vade, 0.75-0.85 arasında faizle satılıyor.

Mistral GYO hisselerine 3 kat talep geldi

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) liderliğinde ve Yatırım Finansman Menkul Değerler (YFAŞ) eş liderliğinde 12-13 Ocak 2017 tarihleri arasında gerçekleşen Mistral GYO halka arzına 3 kat talep geldi.

Mistral GYO halka açılıyor

İzmir’in önde gelen işadamlarının ortaklığıyla kurulan Mistral GYO, Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) liderliği ve Yatırım Finansman Menkul Değerler (YFAŞ) eş liderliğiyle, 12-13 Ocak 2017 tarihleri arasında halka açılıyor.

Emlak GYO 2017 Kar Tahminini Açıkladı

Emlak Konut GYO 2017 yılında toplam 8 milyar lira TL değerinde 9,900 adet bağımsız bölüm satışı ve 1.8 milyar TL net kâr öngörüsünde bulundu.