Akfen GYO’nun 2014 Faaliyet Raporu 3 Ülkede 14 Şehri Anlatıyor

Akfen GYO’nun “şehir rehberi” konseptiyle hazırlanan 2014 Faaliyet Raporu 3 ülkede 14 şehri anlatıyor.

Akfen GYO’nun 2014 Faaliyet Raporu 3 Ülkede 14 Şehri Anlatıyor

İddialı faaliyet raporlarıyla dikkat çeken Akfen GYO, yatırımcılarının karşısına şehir rehberi (city guide) konsepti ile hazırlanan 2014 Faaliyet Raporu ile çıkıyor.

Ekonomik şehir otelciliği alanında Türkiye’nin ilk ve tek gayrimenkul yatırım ortaklığı olan Akfen GYO, öncülük misyonuyla girişimlerini sürdürürken, faaliyet raporunda gelenekselleşen farklı çizgisini koruyor.

Geçtiğimiz yıllarda hazırlanan faaliyet raporlarıyla iletişim alanında büyük ödüller kazanan Akfen GYO, 2014 yılındaki başarılarını paydaşlarına “şehir rehberi” (city guide) konseptiyle hazırlanan faaliyet raporu ile anlatıyor. Rapor, konseptinin yanı sıra içeriği ve formatı ile de öne çıkıyor. Finar Kurumsal tarafından hazırlanan ve tasarım dili, format fikri ve ebadıyla farklılaşan Akfen GYO 2014 Faaliyet Raporu, kullanışlı yapısı ile okunduktan sonra saklanacak bir rapor olma özelliğine de sahip.

3 ülke, 14 şehir

İki bölümden oluşan faaliyet raporunun ön bölümünde şirketin yatırımlarının bulunduğu 3 ülkedeki 14 şehir, tıpkı şehir rehberlerinde (city guide) olduğu gibi ayrıntılı ele alınıyor ve bu şehirlerle ilgili tavsiyeler tasarıma uygun şekilde sıralanıyor. Ayrıca her şehir tanıtımından sonra konaklama tavsiyeleri bölümünde Akfen GYO’nun otelleri tanıtılıyor. Şehir rehberi (city guide) bölümünden sonra ise faaliyet raporu sayfaları başlıyor.

Dili sade, kolay okunabilir

2014 Faaliyet Raporu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Akfen GYO Genel Müdür Yardımcısı Deniz Bilecik, “2014 yılı faaliyet raporumuz yatırımcılar için kolay okunabilen, dili sade, bilgilerin gerekli yerlerde ölçülü bir şekilde görsellerle desteklendiği bir çalışma oldu’’ dedi. Şirket olarak, genç ve dinamik bir yapılarının olduğunu vurgulayan Bilecik, “Şehir otelciliği alanında ülkemizin ilk ve tek gayrimenkul yatırım ortaklığı konumunda yer alıyoruz. Sahip olduğumuz iş modeli çerçevesinde her alanda sektörümüze örnek olmanın sorumluluğu ile hareket ediyoruz” diye konuştu.

GYO Haberleri

GYO Kategorisindeki diğer haberler

Mistral GYO hisselerine 3 kat talep geldi

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) liderliğinde ve Yatırım Finansman Menkul Değerler (YFAŞ) eş liderliğinde 12-13 Ocak 2017 tarihleri arasında gerçekleşen Mistral GYO halka arzına 3 kat talep geldi.

Mistral GYO halka açılıyor

İzmir’in önde gelen işadamlarının ortaklığıyla kurulan Mistral GYO, Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) liderliği ve Yatırım Finansman Menkul Değerler (YFAŞ) eş liderliğiyle, 12-13 Ocak 2017 tarihleri arasında halka açılıyor.

Emlak GYO 2017 Kar Tahminini Açıkladı

Emlak Konut GYO 2017 yılında toplam 8 milyar lira TL değerinde 9,900 adet bağımsız bölüm satışı ve 1.8 milyar TL net kâr öngörüsünde bulundu.

© Copyright 2016 | 3DKonut.com inşaat, konut projeleri ve emlak haberleri platformu bir 3DVisualEarth iştirakidir. | Her Hakkı Saklıdır.