Akfen GYO’nun 2014 Faaliyet Raporu 3 Ülkede 14 Şehri Anlatıyor

Akfen GYO’nun “şehir rehberi” konseptiyle hazırlanan 2014 Faaliyet Raporu 3 ülkede 14 şehri anlatıyor.

Akfen GYO’nun 2014 Faaliyet Raporu 3 Ülkede 14 Şehri Anlatıyor

İddialı faaliyet raporlarıyla dikkat çeken Akfen GYO, yatırımcılarının karşısına şehir rehberi (city guide) konsepti ile hazırlanan 2014 Faaliyet Raporu ile çıkıyor.

Ekonomik şehir otelciliği alanında Türkiye’nin ilk ve tek gayrimenkul yatırım ortaklığı olan Akfen GYO, öncülük misyonuyla girişimlerini sürdürürken, faaliyet raporunda gelenekselleşen farklı çizgisini koruyor.

Geçtiğimiz yıllarda hazırlanan faaliyet raporlarıyla iletişim alanında büyük ödüller kazanan Akfen GYO, 2014 yılındaki başarılarını paydaşlarına “şehir rehberi” (city guide) konseptiyle hazırlanan faaliyet raporu ile anlatıyor. Rapor, konseptinin yanı sıra içeriği ve formatı ile de öne çıkıyor. Finar Kurumsal tarafından hazırlanan ve tasarım dili, format fikri ve ebadıyla farklılaşan Akfen GYO 2014 Faaliyet Raporu, kullanışlı yapısı ile okunduktan sonra saklanacak bir rapor olma özelliğine de sahip.

3 ülke, 14 şehir

İki bölümden oluşan faaliyet raporunun ön bölümünde şirketin yatırımlarının bulunduğu 3 ülkedeki 14 şehir, tıpkı şehir rehberlerinde (city guide) olduğu gibi ayrıntılı ele alınıyor ve bu şehirlerle ilgili tavsiyeler tasarıma uygun şekilde sıralanıyor. Ayrıca her şehir tanıtımından sonra konaklama tavsiyeleri bölümünde Akfen GYO’nun otelleri tanıtılıyor. Şehir rehberi (city guide) bölümünden sonra ise faaliyet raporu sayfaları başlıyor.

Dili sade, kolay okunabilir

2014 Faaliyet Raporu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Akfen GYO Genel Müdür Yardımcısı Deniz Bilecik, “2014 yılı faaliyet raporumuz yatırımcılar için kolay okunabilen, dili sade, bilgilerin gerekli yerlerde ölçülü bir şekilde görsellerle desteklendiği bir çalışma oldu’’ dedi. Şirket olarak, genç ve dinamik bir yapılarının olduğunu vurgulayan Bilecik, “Şehir otelciliği alanında ülkemizin ilk ve tek gayrimenkul yatırım ortaklığı konumunda yer alıyoruz. Sahip olduğumuz iş modeli çerçevesinde her alanda sektörümüze örnek olmanın sorumluluğu ile hareket ediyoruz” diye konuştu.

GYO Haberleri

GYO Kategorisindeki diğer haberler

Mall of İstanbul'dan Gurur Veren Başarı

Mall of İstanbul, dünya çapında önemli bir başarıya imza attı. Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi tarafından dünyanın en iyi AVM’leri arasında düzenlenen VIVA Best of the Best 2017 Awards’ta Mall of İstanbul “En İyilerin En İyisi” seçildi.

Emlak Konut’tan 1.3 milyon M2’lik 5 dev ihale

Yılın ilk çeyreğinde satış rekorları kırarak sektöre yön veren Emlak Konut GYO 5 dev proje için ihaleye çıkıyor. Haziran ve Temmuz aylarında ihalesi gerçekleştirilecek; İstanbul Riva, Zeytinburnu, Tuzla ve 2 Etap şeklinde ihale edilecek olan İzmir Alsancak’taki projeler toplamda 1 milyon 327 bin m2’lik araziyi kapsıyor.

Akıllı Şehirler Geleceğin Yaşam Biçimi Olacak

Halk GYO Genel Müdürü Dr. Feyzullah Yetgin, “Türkiye Geleceğini Yeniden Tasarlıyor” ana teması ile bu yıl 16. kez düzenlenen Forum İstanbul 2023 Konferansı’nda akıllı şehir uygulamaları hakkında bilgi verdi.

Nurol GYO’dan İnsan Odaklı Çözümler

Kurulduğu ilk günden itibaren kalite ve güven esaslarına bağlı kalarak, yaşadığı topluma ve dokunduğu her bireye fayda sağlamayı misyon edinen Nurol GYO, geliştirdiği insan odaklı yaklaşımlarını, “Nurol Çözümleri” (N Çözümleri) başlığı altında tanıttı.

Sinpaş’ın Katar Çıkarması

43 yıllık deneyimiyle sektörde pek çok ilke imza atan Sinpaş, 300’den fazla Türk firması ve Körfez Bölgesi’nden 3000’den fazla iş adamını bir araya getirecek olan Expo Turkey by Katar 2017’ye katılıyor.