Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cuma namazı sonrası açıklamalarda bulundu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Açıklamalar

Erdoğan Cuma namazı sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
-Halka sökülmeye başlandı. Bu canlı bomba YPG mensubu bir terörist. Şu anda yargı farklı bir tarafa gider mi? Savcılarımızla da bir görüş alışverişinde bulunduk.Olayda aktif rol alan 3 kişi gözaltında.

-Batı bizim yanımızda olduğunu söylüyor ama niçin PKK terör örgütü ilan ederken PYD'yi YPG'yi neden terör örgütü ilan etmiyor.
-Aydın müsveddesi bunların yanında yer alıyor. Herhangi bir üniversiteden profesör ünvanı alan Aydın olamaz. Benim yanımda olsa ne yazar olmasa ne yazar. Ben milletimin yanındayım. Bunların milletimle bir alakaları yok. Bu adamların bu ülkede bir tek dikili ağacı yok. Siz bu ülkede vatanperver bir nesil yetiştirmediniz? Aynı şeyleri üniversitelerde gerçekleştiremediğiniz için çıldırıyorsunuz, kuduruyorsunuz.

-Bugün saat 17'de Obama ile görüşeceğim. ABD'nin verdiği silahlar orada sivilleri öldürdü. Şimdi Rusya'da aynı şeyi yapıyor. Katil rejim ve PYD ile hareket ediyor. Bizim güneyimizde bir koridor oluşturmak istiyorlar. Buna izin vermeyeceğiz. Top atışlarımız devam edecek. Gayri meşru oluşumun tribünden izleyicisi olmayacağız.

- Şeref Malkoç bugün İncirlik Üssü'nün kapatılabileceğini söyledi. Bu hükümetin yetkisinde olan bir durum. Kendisi hukukçu kimliğiyle konuşmuştur.

- HDP ortak bildiriye imza atmadı. 3 parti teröre karşı birlik olarak imza atıyor. İşte bu bir ispattır. Bunlar suç üstü yakalanmıştır. Evet biz Kandil'in siyasi temsilcisiyiz diyorlar. Milliyet

Kredi Kartlarındaki Puanları Kullanın

Tüketiciler Derneği Genel Başkanı Levent Küçük, "Vatandaşlarımız puan karşılığı kazandıkları paraları mutlaka kullansın. Aksi takdirde dönemsellik içerdiği için silinecek. Bu konuda tüketicilerimizi duyarlı olmaya çağırıyorum" dedi.

İntibak Emekli Maaşını Artıracak

Ocakta tüm emeklilerin maaşı artacak. 2000’den sonra emekli olanların ayrıca 355 liraya varan intibak zammı umudu var. Ekstra zam için kararı, mahkeme verecek.

3 Aralık Yurtta Hava Durumu

Yağışların kıyı kesimler ile Güneydoğu Anadolu'da yağmur ve sağanak, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

ABD'den Kuzey Kore'ye Yeni Yaptırımlar

ABD Hazine Bakanlığı, Kuzey Kore'nin nükleer silah faaliyetlerini destekledikleri gerekçesiyle 16 kuruluş ve 7 kişi hakkında yaptırım kararı aldı.

2025 Yılında Dizel Araçlar Yasaklanacak

Paris, Madrid, Atina ve Meksiko belediye başkanları en geç 2025 yılında tüm dizel binek araçları ile ağır vasıtaların kullanımının kentlerinde yasaklanması konusunda anlaştı.

© Copyright 2016 | 3DKonut.com inşaat, konut projeleri ve emlak haberleri platformu bir 3DVisualEarth iştirakidir. | Her Hakkı Saklıdır.