Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cuma namazı sonrası açıklamalarda bulundu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Açıklamalar

Erdoğan Cuma namazı sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
-Halka sökülmeye başlandı. Bu canlı bomba YPG mensubu bir terörist. Şu anda yargı farklı bir tarafa gider mi? Savcılarımızla da bir görüş alışverişinde bulunduk.Olayda aktif rol alan 3 kişi gözaltında.

-Batı bizim yanımızda olduğunu söylüyor ama niçin PKK terör örgütü ilan ederken PYD'yi YPG'yi neden terör örgütü ilan etmiyor.
-Aydın müsveddesi bunların yanında yer alıyor. Herhangi bir üniversiteden profesör ünvanı alan Aydın olamaz. Benim yanımda olsa ne yazar olmasa ne yazar. Ben milletimin yanındayım. Bunların milletimle bir alakaları yok. Bu adamların bu ülkede bir tek dikili ağacı yok. Siz bu ülkede vatanperver bir nesil yetiştirmediniz? Aynı şeyleri üniversitelerde gerçekleştiremediğiniz için çıldırıyorsunuz, kuduruyorsunuz.

-Bugün saat 17'de Obama ile görüşeceğim. ABD'nin verdiği silahlar orada sivilleri öldürdü. Şimdi Rusya'da aynı şeyi yapıyor. Katil rejim ve PYD ile hareket ediyor. Bizim güneyimizde bir koridor oluşturmak istiyorlar. Buna izin vermeyeceğiz. Top atışlarımız devam edecek. Gayri meşru oluşumun tribünden izleyicisi olmayacağız.

- Şeref Malkoç bugün İncirlik Üssü'nün kapatılabileceğini söyledi. Bu hükümetin yetkisinde olan bir durum. Kendisi hukukçu kimliğiyle konuşmuştur.

- HDP ortak bildiriye imza atmadı. 3 parti teröre karşı birlik olarak imza atıyor. İşte bu bir ispattır. Bunlar suç üstü yakalanmıştır. Evet biz Kandil'in siyasi temsilcisiyiz diyorlar. Milliyet

Haydarpaşa'da 9. Kitap Günleri

İstanbul'da, bu yıl da 200'e yakın yayınevinin kitaplarının okuyucuyla buluşacağı 9. Kitap Günleri Haydarpaşa Garı'nda düzenlenecek.

İzmir'i Sağanak Yağış Vurdu!

İzmir’de, hızla bastıran sağanak yağış dakikalar içerisinde cadde ve sokakları dereye çevirerek, sürücü ve vatandaşlara zor anlar yaşattı.

BMW Fabrikalarında Üretim Durdu

Yedek parçaların ulaşmamasından dolayı BMW fabrikalarında üretim sıkıntısı yaşanıyor. Firma Almanya ve Çin'deki fabrikalarında üretimi durdurdu.

Bitcoin Fena Çakıldı!

Geçen hafta 2792 dolara kadar çok sert yükleşi yapan sanal para birimi Bitcoin 2.142 dolara geriledi.

PTT’ye 5 Bin Yeni Çalışan Alınacak

Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Ahmet Arslan, PTT’ye 5 bin yeni çalışan alınacağını ve PTT’nin şube sayısının 15 bine çıkarılacağını açıkladı. Bakan Arslan, 1 yıldır hizmet veren 4.5G hizmetinde ise abone sayısının 52 milyona ulaştığını ifade etti.