Emlak Konut GYO / Basın Açıklaması

Emlak Konut GYO, İstanbul merkezli operasyon hakkında kendilerine ulaşan herhangi bir tebligat olmamasına rağmen Mehmet Ali Kahraman ve Aliseydi Karaoğlu'nun bilgilerine başvurulmak üzere Emniyet Müdürlüğüne çağrıldıklarını paylaştı...

Emlak Konut GYO / Basın Açıklaması

Emlak Konut GYO tarafından yapılan açıklama şöyle:

Şirketimize ulaşan herhangi bir resmi bilgi/belge/tebligat olmamasına rağmen, medyadan edindiğimiz bilgiye göre; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürü ve aynı zamanda Yönetim Kurulu üyemiz Mehmet Ali Kahraman ve TOKİ İstanbul Emlak Dairesi Başkanı ve aynı zamanda Yönetim Kurulu üyemiz  Aliseydi Karaoğlu'nun, gündemde olan soruşturma kapsamında bilgilerine başvurulmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne çağrılmış bulunduklarını kamuoyuyla paylaşırız.

Yukarıdaki açıklamaya ek olarak;

Hemen öncesinde gönderilmiş olan KAP bildiriminde bahsi geçen, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürü ve aynı zamanda Yönetim Kurulu üyemiz Mehmet Ali Kahraman ve TOKİ İstanbul Emlak Dairesi Başkanı ve aynı zamanda Yönetim Kurulu üyemiz  Aliseydi Karaoğlu'nun, gündemde olan soruşturmanın başlangıcında İstanbul Emniyet Müdürlüğüne çağrıldığını ve bu hususun yeni bir durum olmadığını belirtiriz.

GYO Haberleri

GYO Kategorisindeki diğer haberler

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes; İnşaatta 2.0'a geçilmeli

YEM işbirliğiyle düzenlenen “Yapı Sektöründe Yeni Açılımlar İçin Fırsatlar” paneline katılan İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, büyümenin lokomotifi gayrimenkul sektörünün genel durumu ve geleceği hakkında önemli saptamalarda bulundu.

Mall of İstanbul'dan Gurur Veren Başarı

Mall of İstanbul, dünya çapında önemli bir başarıya imza attı. Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi tarafından dünyanın en iyi AVM’leri arasında düzenlenen VIVA Best of the Best 2017 Awards’ta Mall of İstanbul “En İyilerin En İyisi” seçildi.

Emlak Konut’tan 1.3 milyon M2’lik 5 dev ihale

Yılın ilk çeyreğinde satış rekorları kırarak sektöre yön veren Emlak Konut GYO 5 dev proje için ihaleye çıkıyor. Haziran ve Temmuz aylarında ihalesi gerçekleştirilecek; İstanbul Riva, Zeytinburnu, Tuzla ve 2 Etap şeklinde ihale edilecek olan İzmir Alsancak’taki projeler toplamda 1 milyon 327 bin m2’lik araziyi kapsıyor.

Akıllı Şehirler Geleceğin Yaşam Biçimi Olacak

Halk GYO Genel Müdürü Dr. Feyzullah Yetgin, “Türkiye Geleceğini Yeniden Tasarlıyor” ana teması ile bu yıl 16. kez düzenlenen Forum İstanbul 2023 Konferansı’nda akıllı şehir uygulamaları hakkında bilgi verdi.

Nurol GYO’dan İnsan Odaklı Çözümler

Kurulduğu ilk günden itibaren kalite ve güven esaslarına bağlı kalarak, yaşadığı topluma ve dokunduğu her bireye fayda sağlamayı misyon edinen Nurol GYO, geliştirdiği insan odaklı yaklaşımlarını, “Nurol Çözümleri” (N Çözümleri) başlığı altında tanıttı.