Emlak Konut GYO / Basın Açıklaması

Emlak Konut GYO, İstanbul merkezli operasyon hakkında kendilerine ulaşan herhangi bir tebligat olmamasına rağmen Mehmet Ali Kahraman ve Aliseydi Karaoğlu'nun bilgilerine başvurulmak üzere Emniyet Müdürlüğüne çağrıldıklarını paylaştı...

Emlak Konut GYO / Basın Açıklaması

Emlak Konut GYO tarafından yapılan açıklama şöyle:

Şirketimize ulaşan herhangi bir resmi bilgi/belge/tebligat olmamasına rağmen, medyadan edindiğimiz bilgiye göre; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürü ve aynı zamanda Yönetim Kurulu üyemiz Mehmet Ali Kahraman ve TOKİ İstanbul Emlak Dairesi Başkanı ve aynı zamanda Yönetim Kurulu üyemiz  Aliseydi Karaoğlu'nun, gündemde olan soruşturma kapsamında bilgilerine başvurulmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne çağrılmış bulunduklarını kamuoyuyla paylaşırız.

Yukarıdaki açıklamaya ek olarak;

Hemen öncesinde gönderilmiş olan KAP bildiriminde bahsi geçen, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürü ve aynı zamanda Yönetim Kurulu üyemiz Mehmet Ali Kahraman ve TOKİ İstanbul Emlak Dairesi Başkanı ve aynı zamanda Yönetim Kurulu üyemiz  Aliseydi Karaoğlu'nun, gündemde olan soruşturmanın başlangıcında İstanbul Emniyet Müdürlüğüne çağrıldığını ve bu hususun yeni bir durum olmadığını belirtiriz.

GYO Haberleri

GYO Kategorisindeki diğer haberler

Kiler GYO’nun 4 projesinde 240 ay vade fırsatı!

Mimari ve mühendislik alanında birçok projeyi hayata geçiren Kiler GYO, konut seferberliği için bizde varız dedi ve İstanbul’da bulunan 4 projesinde 240 aya kadar çeşitli fırsatlar sunuyor.

AKİŞ Ve SAF GYO Birleşmesinden Gayrimenkul Devi Doğdu

Türkiye’de gayrimenkul sektöründe sıralamayı değiştiren dev birleşme Akiş ve SAF GYO arasında gerçekleşti. Akiş GYO A.Ş. Genel Müdürü Gökşin Durusoy, “Bu birleşme ile özkaynak büyüklüğü açısından özel sektör GYO’ları arasında 3. sıraya yükseldik. Yeni şirket temettü potansiyeli, rekabet avantajı ve projelerde hareket kabiliyeti sağlayacak” dedi.

Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları Neler Yapar Neler Yapamaz?

Sermaye Piyasası Kanunu çerçevesinde, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından düzenlenen gayrimenkul yatırım ortaklıkları gayrimenkullere, gayrimenkule dayalı projelere ve gayrimenkule dayalı sermaye piyasası araçlarına yatırım yapmak suretiyle faaliyet gösteren özel bir portföy yönetim şirketi tipidir.

GYODER’den 20 Yıl Vade Kampanyasına Destek

‘Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu’ GYODER, sektöre ve ekonomik büyümeye katkı sağlamak amacıyla başlatılan ‘20 yıl vade ve düşük faizli konut kredisi’ ile orta gelirlinin konut edinmesine yönelik kampanyayı destekliyor. Bugün başlayan ve 31 Mart’a kadar sürecek ikinci kampanya ile GYODER üyelerinin markalı konutları, 240 ay vade, 0.75-0.85 arasında faizle satılıyor.

Mistral GYO hisselerine 3 kat talep geldi

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) liderliğinde ve Yatırım Finansman Menkul Değerler (YFAŞ) eş liderliğinde 12-13 Ocak 2017 tarihleri arasında gerçekleşen Mistral GYO halka arzına 3 kat talep geldi.

Mistral GYO halka açılıyor

İzmir’in önde gelen işadamlarının ortaklığıyla kurulan Mistral GYO, Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) liderliği ve Yatırım Finansman Menkul Değerler (YFAŞ) eş liderliğiyle, 12-13 Ocak 2017 tarihleri arasında halka açılıyor.