Erdoğan'dan Önemli Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir'de vatandaşlara hitap etti. Erdoğan Osman Gazi Köprüsü'nün bayramdan önce açılacağını açıkladı.

Erdoğan'dan Önemli Açıklamalar

Erdoğan'la birlikte Başsbakan Binali Yıldırım da İzmir'de bulunuyor.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından önemli satırbaşları;

"Müjdeyi buradan veriyoruz. Bayramın hemen öncesinde Osman Gazi Köprüsü'nü açıyoruz. Bu yolda seyahat güzel olacak. Modern Türkiye'nin temel taşları bunlar. Bunlar medeniyetin işaret fişekleri."

"26 Ağustos'ta bir başka adım daha atıyoruz. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü de inşallah açıyoruz. Yıl sonuna kadar Boğaz köprüsünün altından Avrasya tünelinin de açılışını yapıyoruz. Fatih Sultan Mehmet karadan yürüttü, biz de denizin altından yürütüyoruz. Marmaray'ı açtık, 3 yıl oldu. O günden bugüne Marmaray'dan 130 milyon kişi geçti. Bizim icraatlarımızın ulaştığı yere bunların hayalleri bile ulaşamaz." Milliyet

Petrol 52 Doları Zorluyor

Brent petrolün varil fiyatı, dün ABD Enerji Enformasyon İdaresi`nin açıkladığı haftalık petrol stok verisi sonrası bugün 52 doları zorluyor.

27 Nisan 2017 Yurtta Hava Durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun az bulutlu ve açık, güneybatı kesimlerinin zamanla parçalı bulutlu geçmesi bekleniyor. Yurt genelinde yağış beklenmiyor.

Dolar Vergi İndirimi İle Güne Düşüşle Başladı

ABD Başkanı Donald Trump'ın açıkladığı "vergi indirim" paketinin beklendiğinden zayıf çıkması, doları da zayıflattı. Tüm para birimleri karşısında gerileyen dolar 3.57-3.58 lira aralığına çekildi.

81 Maddelik Hamle Hazır!

Hükümet, 81 maddelik üretim hamlesi başlatıyor. Paketle, OSB’lere vergi indirimi geliyor. Sanayiciler OSB’lerde daha ucuza parsel alıp, parayı üretime aktarabilecek. İşadamları özel endüstri bölgeleri kurabilecek.

CHP, AİHM'e Gidiyor!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, referandum sonuçlarına ilişkin önümüzdeki dönemde Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine (AİHM) başvuru yapacaklarını açıkladı.