Kurtulmuş'tan Flaş Açıklamalar

Başbakan yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş gündeme ilişkin açıklamalar yapıyor. Kurtulmuş Iğdır'da şehit olan askerlerimizle ilgili olarak 'İnsanın kanı donuyor bir ton patlayıcı ile 13 askerimizi şehit ettiler' dedi.

Kurtulmuş'tan Flaş Açıklamalar

Kurtulmuş'un konuşmasından satır başları

-"Ne tek başına iktidar ne iktidar koltuğu ne bir saniyelik iktidar bile bir insanın canından daha değerli değildir. Bunu bilen, buna inanan insanlar olarak terörün sona ermesi için bütün gayretimizle mücadele ettik ama maalesef bu ortamı yeniden dirilten, çatışmayı yeniden başlatan ne hükümetin iradesidir ne de devletin iradesidir. Bu çatışmasızlığı sona erdiren bizatihi terör örgütünün kendisidir, terör örgütlerinin kendileridir, o terör örgütlerine emir veren kumanda merkezleridir."

-Bir insanın canı bizim için çok önemlidir.

-Bu memlekette yıllarca kanunsuzca yapılan eylemlere karşı mücadele ediyoruz. Terör örgütüyle 30 yıldan bu yana mücadale ediyoruz. bugün de mücadele görevi devlete ve hükümete düşmektir. Bu memlekette herkesin birlikte yaşamak ve birlikte Vatan kılmaktan başka hiçbir şansı yoktur. Biz hep beraber birlikte barış içinde komşuluğumuzu akrabalığımızı koruyarak yolumuza devam edeceğiz.

-"Maalesef son günlerde bazı basın organlarına yapılan son derece çirkin saldırıların varlığı hepimizi rahatsız ediyor. Hükümet olarak bunları telin ediyoruz, bu olayların arkasındaki güçleri de kınadığımızı ifade ediyoruz."

-Basın organlarınında bu durumda yayınlarına dikkat etme sorumlulukları var ama basın organlarına yapılan bu saldırıları kabul etmiyoruz. Saldırıları yapanlara soruşturma açılacak.

-Herhangi bir siyasi partinin yaptıklarını beğenmiyor olabiliriz. halktan oy alarak parlementoya gelmiş olanlara  zarar vermek demokratik değildir. Kabul edilemez. tepklierimizi siyasi olarak veririrz.

-Bütün vatandaşları tepkilerini dile getirirken duyarlı olmaya ve başkasına zarar vermemeye çağrıyorum.

Oyuna gelmeyin

"İNSANIN KANI DONUYOR"

'İnsanın kanı donuyor bir ton patlayıcı ile 13 askerimizi şehit ettiler'  Askerlerimiz oraya operasyona gitmemiştir. Döşenen mayınları temizliyorlardı. Milliyet

Kulüpler Birliği Vakfından Yabancı Kuralı Açıklaması

Kulüpler Birliği Başkanı Gümüşdağ, yabancı kuralı hakkında, "Belirlenen yarışma şartları ile ilgili herhangi bir değişiklik yapılması, Kulüpler Birliği Vakfı tarafından kesinlikle uygun bulunmamaktadır." açıklamasında bulundu.

Elektrikte Zam Yapılmasını Gerektiren Bir Durum Yok

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkanı Yılmaz, elektrikle ilgili olarak, "5. veya 6. dönem için de yine tarifeyi zamsız olarak kapatmayı öngörüyoruz, elimizdeki veriler şimdilik herhangi bir zam yapılmasını gerektiren bir durum içermiyor." dedi.

VakıfBank'tan KOSGEB'lilere özel kredi limiti!

VakıfBank, KOSGEB tarafından başvurusu onaylanmış işletmelerin “KOSGEB Sıfır Faizli İşletme Kredisi”nden kolayca yararlanabilmesi için müşteri taleplerinin hızlıca değerlendirilmesi amacıyla özel kredi limiti uygulaması başlattı.

Açlık Ve Yoksulluk Sınırı Geriledi

Dört kişilik bir ailenin açlık ve yoksulluk sınırı mart ayında bir önceki aya göre düşüş gösterdi. Düşüşte en büyük rolü düşen sebze ve meyve fiyatları oynadı.

Yeşil Pasaportla İhracat Artacak

TİM Başkan Vekili Kocasert ve iş dünyası temsilcileri, ihracatçıya sağlanan yeşil pasaport olanağının ülke ihracatına doğrudan etkisinin olacağını söyledi.

27 Mart 2017 Yurtta Hava Durumu

İstanbul'da bugün hava 12 derece ve akşama kadar aralıklarla sağanak yağış bekleniyor. Yurt genelinde hava yağmurlu olurken sıcaklıklar azalacak.