Numan Kurtulmuş'tan Flaş Açıklamalar

Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş'tan flaş açıklamalar...

Numan Kurtulmuş'tan Flaş Açıklamalar

Bakanlar Kurulu Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında Çankaya Köşkü'nde toplandı. Toplantı sonrası Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş açıklama yapıtı.

Başbakan Yardımcısı Numan kurtulmuş Kurban Bayramı tatilinin de 9 gün olup olmayacağına dair soru üzerine, "O konu Bakanlar Kurulu toplantısında konuşulmadı.
Netleşince açıklayacağız" dedi.  Anadolu Ajansı'nın  terör örgütü PKK'nın lider kadrosunda bulunan 'Bahoz Erdal' kod adlı Fehman Hüseyin'in öldürüldüğü yönündeki haberine ilişkin gazetecilerin sorusu üzerine, Kurtulmuş "Bahoz Erdal'ın öldürüldüğüne dair bilgiler var. Ancak bu bilgiler teyit edilmiş değil. Detaylarını paylaşma noktasında değilim. İstihbarat ve haber kaynakları üzerinden teyide muhtaç bilgiler vardır" dedi. Milliyet

Federasyondan Messi'ye Gecikmeli Ceza

Barcelonalı Messi'nin sarı kart cezası, İspanya Futbol Federasyonu Disiplin Komitesinin idari bir hatasından dolayı gecikmeli olarak verildi.

Merkez Bankası 16 Mart PPK özetini yayımladı

Merkez Bankası yayımladığı toplantı özetinde son aylarda yaşanan maliyet yönlü gelişmelerin ve gıda fiyatlarındaki oynaklığın enflasyonun hızlı bir yükseliş göstermesine neden olduğunu, döviz kuru hareketlerinin de gecikmeli yansımaları ve işlenmemiş gıda fiyatlarındaki baz etkisi nedeniyle kısa vadede enflasyondaki belirgin yükselişin devam edebileceğinin öngörüldüğü belirtildi.

Kur İstikrar Kazandı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Cemil Ertem, "Kur istikrar kazandı. Oynaklık ortadan kalktı. Türkiye`nin inşallah kurda oynaklık gibi bir sorunu olmayacaktır" dedi.

Foça'da Denizde 115 Kaçak Yakalandı

İzmir'in Foça ilçesinde, yasa dışı yollardan Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçmeye çalıştıkları ileri sürülen 115 kaçak, Sahil Güvenlik tarafından yakalandı.