Ömer Çelik'ten Flaş Açıklamalar

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklama yapıyor. Çelik 'terör örgütünün tasnif edilmesinden yana değiliz' dedi.

Ömer Çelik'ten Flaş Açıklamalar

Türkiye'nin YPG tavrı

Türkiye'nin hassasiyetlerinin anlaşılması gerekir.

Türkiye'nin ulusal güvenliğini tehdit olarak gördüğü bu örgüte karşı tedbirler alması son derece doğaldır. Bu tedbirlerin eleştirilmesine hiç bir şekilde olumlu bakmayız.Alınan tedbirler savaş senaryosunun parçası değildir. Dünyanın bu örgüte göz yummaması gerekir.

Ankara'daki saldırı Türkiye'yi istemediği bir senaryonun içine çekme isteğini de görebiliyoruz.

HDP tepkisi

HDP terör konusunda kafası karışık bir parti, Ankara saldırısını kınayan bir bildiriye bile imza atamadılar. Bi r vekilin canlı bombanın taziyesine gitmesini kınıyoruz. Teröristin taziyesine giden insanlıktan nasibini almamış. Bu şahsın bu tavrının ait olduğu parti tarafından tepki görmemesini de kınıyoruz.

CHP'nin Anayasa Masası'ndan kalkması

Darbe anayasası ortadan kalkmalı yeni naayasa olmalı. Başkamlık sitemi konuşulacak diye masadan kalkmak olmaz. Başkanlıkta parlementer sistem gibi gibi meşrudur.

CHP masaya oturmalı ve tezlerini anlatmalıydı. Bu tavır tam bir siyasetsizleştirmektedir. Masadan kalkmak siyaset yapma iddiasını kaybetmektir. Milliyet

Borsa İstanbul Verileri

Borsa günü nasıl tamamladı? Borsa İstanbul (BİST) 100 Endeksi, bankacılık endeksi, holding endeksi yükseldi mi, düştü mü?

Sigara fiyatları

Sigara fiyatları, 2017 Ocak ayında yapılan fiyat artırma ile zamlı listesi açıklandı. Bu yeni zamdan sonra marka sigaranın güncel fiyatları ne oldu. 2017’de en ucuz ve en pahalı sigara hangisi, tekel sigara fiyatları ne kadar oldu? tüm detaylar haberimizde yer almaktadır.

Altın fiyatları

Bugün altın fiyatları, canlı gram, çeyrek ve cumhuriyet altın fiyatları en güncel olarak burada yer almaktadır.

Diyarbakır'da Polise Saldırı: 3 Yaralı

Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki terör olaylarının ardından molozların taşındığı bölgede nöbet tutan çevik kuvvet polislerine ait araca bombalı saldırı düzenlendi. Saldırıda ilk bilgilere göre, 3 polis memuru yaralandı.

Model Fabrika Hazır!

Model Fabrika Projesi'nin etüt çalışması tamamlandı. Uygulama ilkbaharda Ankara`da başlayacak. Bursa, Gaziantep ve İzmir gibi şehirlerde de yaygınlaşacak.

Nisan Başında Referanduma Gidilir

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Anayasa değişiklik teklifi görüşmelerine ilişkin "Nisan başında referanduma gidilir" ifadesini kullandı.

İşsizlik oranı 2016 Ekim'de arttı

Türkiye genelinde 15 ve daha yukarı yaştakilerde işsiz sayısı 2016 yılı Ekim'de geçen yılın aynı ayına göre 500 bin kişi artarak 3 milyon 647 bin kişi oldu. İşsizlik oranı ise 1,3 puanlık artış ile yüzde 11,8 seviyesinde gerçekleşti.

© Copyright 2016 | 3DKonut.com inşaat, konut projeleri ve emlak haberleri platformu bir 3DVisualEarth iştirakidir. | Her Hakkı Saklıdır.