Ömer Çelik'ten Flaş Açıklamalar

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklama yapıyor. Çelik 'terör örgütünün tasnif edilmesinden yana değiliz' dedi.

Ömer Çelik'ten Flaş Açıklamalar

Türkiye'nin YPG tavrı

Türkiye'nin hassasiyetlerinin anlaşılması gerekir.

Türkiye'nin ulusal güvenliğini tehdit olarak gördüğü bu örgüte karşı tedbirler alması son derece doğaldır. Bu tedbirlerin eleştirilmesine hiç bir şekilde olumlu bakmayız.Alınan tedbirler savaş senaryosunun parçası değildir. Dünyanın bu örgüte göz yummaması gerekir.

Ankara'daki saldırı Türkiye'yi istemediği bir senaryonun içine çekme isteğini de görebiliyoruz.

HDP tepkisi

HDP terör konusunda kafası karışık bir parti, Ankara saldırısını kınayan bir bildiriye bile imza atamadılar. Bi r vekilin canlı bombanın taziyesine gitmesini kınıyoruz. Teröristin taziyesine giden insanlıktan nasibini almamış. Bu şahsın bu tavrının ait olduğu parti tarafından tepki görmemesini de kınıyoruz.

CHP'nin Anayasa Masası'ndan kalkması

Darbe anayasası ortadan kalkmalı yeni naayasa olmalı. Başkamlık sitemi konuşulacak diye masadan kalkmak olmaz. Başkanlıkta parlementer sistem gibi gibi meşrudur.

CHP masaya oturmalı ve tezlerini anlatmalıydı. Bu tavır tam bir siyasetsizleştirmektedir. Masadan kalkmak siyaset yapma iddiasını kaybetmektir. Milliyet

Gazprom İstanbul'da Ofis Açtı

Gazprom'un İcra Komitesi Başkanı Aleksey Miller, Türk Akımı projesinde Türkiye ile etkin bir koordinasyon sağlanması için South Stream Transport şirketinin İstanbul’da ofis açtığını söyledi.

Halkbank'tan KAP'a Açıklama

Halkbank, Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın gözaltına alınmasıyla iligili açıklama yaptı.

300 Meslek Lisesi Açılıyor!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, ihtiyaç duyulan insan kaynağı profilini belirlemeye ve yetiştirmeye yönelik Milli Eğitim Bakanlığı ile koordinasyon içinde çalışacaklarını belirterek, "Ülkemizdeki tüm organize sanayi bölgelerinde (OSB) mesleki ve teknik anadolu liseleri yani teknik kolejler kuracak ve yaygınlaştıracağız. Amacımız yaklaşık 300 OSB içinde en az 300 teknik kolej kurmak" dedi.

2030'da Şube de Bankacı da Olmayacak

KPMG Türkiye Finansal Hizmetler Sektörü Lideri Cantürk, "2030'da şube de bankacı da olmayacak. Görüntülü çağrıların, insansız şubelerin yerini görünmez bankalar alacak." dedi.

Cüneyt Çakır ve Ekibine Görev

Hakem Cüneyt Çakır ile yardımcıları Bahattin Duran ve Tarık Ongun, 2017 FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda görev alacak.

26 Mart 2017 Yurtta Hava Durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara, İç Ege, İç Anadolu’nun kuzeyi, Batı ve Orta Karadeniz ile Adana çevreleri, Burdur’un güney ve batısı, Antalya’nın batı kesimlerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

3 İlde Elektrik Kesintisi

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş., 31.03.2017 tarihinde bakım çalışmaları kapsamında 3 ilde elektrik kesintisi uygulanacağını açıkladı.

THY'den Ücretsiz Wifi Ve Laptop Hamlesi

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, 31 Mart'tan itibaren Amerika uçuşlarında laptop ve tabletlerini teslim eden yolculara uçak içinde ücretsiz wifi hizmetine başlanacağını açıkladı.