Ömer Çelik'ten Flaş Açıklamalar

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklama yapıyor. Çelik 'terör örgütünün tasnif edilmesinden yana değiliz' dedi.

Ömer Çelik'ten Flaş Açıklamalar

Türkiye'nin YPG tavrı

Türkiye'nin hassasiyetlerinin anlaşılması gerekir.

Türkiye'nin ulusal güvenliğini tehdit olarak gördüğü bu örgüte karşı tedbirler alması son derece doğaldır. Bu tedbirlerin eleştirilmesine hiç bir şekilde olumlu bakmayız.Alınan tedbirler savaş senaryosunun parçası değildir. Dünyanın bu örgüte göz yummaması gerekir.

Ankara'daki saldırı Türkiye'yi istemediği bir senaryonun içine çekme isteğini de görebiliyoruz.

HDP tepkisi

HDP terör konusunda kafası karışık bir parti, Ankara saldırısını kınayan bir bildiriye bile imza atamadılar. Bi r vekilin canlı bombanın taziyesine gitmesini kınıyoruz. Teröristin taziyesine giden insanlıktan nasibini almamış. Bu şahsın bu tavrının ait olduğu parti tarafından tepki görmemesini de kınıyoruz.

CHP'nin Anayasa Masası'ndan kalkması

Darbe anayasası ortadan kalkmalı yeni naayasa olmalı. Başkamlık sitemi konuşulacak diye masadan kalkmak olmaz. Başkanlıkta parlementer sistem gibi gibi meşrudur.

CHP masaya oturmalı ve tezlerini anlatmalıydı. Bu tavır tam bir siyasetsizleştirmektedir. Masadan kalkmak siyaset yapma iddiasını kaybetmektir. Milliyet

PFDK Kararları Açıklandı!

Rizespor maçı sonrası yaşanan olaylar nedeniyle tedbirli olarak PFDK'ya sevk edilen Volkan Babacan'a 1, Ufuk Ceylan ve Yalçın Ayhan'a 5 maç ceza verildi. Emre Belözoğlu'na ise 50 bin TL para cezası verildi.

Türkiye İspanya’da Tarih Yazdı

İspanya’da düzenlenen 2017 Avrupa Laser 4.7 Gençler Şampiyonası’nda Türkiye bir şampiyonluk bir de ikincilik elde etti. Yalçın Yiğit Çitak Avrupa’nın en iyisi olurken, Yılkan Timurşah ise gümüş madalyaya ulaştı ve Türkiye yelken tarihinde bir ilke imza attı.

Christian Dior Rekor Fiyata Satıldı

Louis Vuitton’un sahibi Fransız milyarder Bernard Arnault, Paris merkezli moda evi Christian Dior’u 12.1 milyar avro (13.2 milyar dolar) karşılığında satın adı.

Cizre Yeşil Alana Kavuşturuluyor

Şırnak'ın görevlendirme yapılan Cizre Belediyesinin 22 dönümlük alan üzerinde inşa ettiği modern park, mahallenin çehresini değiştirdi.

Hazinenin Kasasına 657 Milyon Avro Girecek

Kamuoyunda 4,5G olarak bilinen IMT-Advanced yetkilendirmesine ilişkin ihaleyi kazanan operatörler, 657 milyon avro tutarındaki son taksit ödemesini yarın Hazine'ye yapacak.