Ömer Çelik'ten Flaş Açıklamalar

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklama yapıyor. Çelik 'terör örgütünün tasnif edilmesinden yana değiliz' dedi.

Ömer Çelik'ten Flaş Açıklamalar

Türkiye'nin YPG tavrı

Türkiye'nin hassasiyetlerinin anlaşılması gerekir.

Türkiye'nin ulusal güvenliğini tehdit olarak gördüğü bu örgüte karşı tedbirler alması son derece doğaldır. Bu tedbirlerin eleştirilmesine hiç bir şekilde olumlu bakmayız.Alınan tedbirler savaş senaryosunun parçası değildir. Dünyanın bu örgüte göz yummaması gerekir.

Ankara'daki saldırı Türkiye'yi istemediği bir senaryonun içine çekme isteğini de görebiliyoruz.

HDP tepkisi

HDP terör konusunda kafası karışık bir parti, Ankara saldırısını kınayan bir bildiriye bile imza atamadılar. Bi r vekilin canlı bombanın taziyesine gitmesini kınıyoruz. Teröristin taziyesine giden insanlıktan nasibini almamış. Bu şahsın bu tavrının ait olduğu parti tarafından tepki görmemesini de kınıyoruz.

CHP'nin Anayasa Masası'ndan kalkması

Darbe anayasası ortadan kalkmalı yeni naayasa olmalı. Başkamlık sitemi konuşulacak diye masadan kalkmak olmaz. Başkanlıkta parlementer sistem gibi gibi meşrudur.

CHP masaya oturmalı ve tezlerini anlatmalıydı. Bu tavır tam bir siyasetsizleştirmektedir. Masadan kalkmak siyaset yapma iddiasını kaybetmektir. Milliyet

İntibak Emekli Maaşını Artıracak

Ocakta tüm emeklilerin maaşı artacak. 2000’den sonra emekli olanların ayrıca 355 liraya varan intibak zammı umudu var. Ekstra zam için kararı, mahkeme verecek.

3 Aralık Yurtta Hava Durumu

Yağışların kıyı kesimler ile Güneydoğu Anadolu'da yağmur ve sağanak, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

ABD'den Kuzey Kore'ye Yeni Yaptırımlar

ABD Hazine Bakanlığı, Kuzey Kore'nin nükleer silah faaliyetlerini destekledikleri gerekçesiyle 16 kuruluş ve 7 kişi hakkında yaptırım kararı aldı.

2025 Yılında Dizel Araçlar Yasaklanacak

Paris, Madrid, Atina ve Meksiko belediye başkanları en geç 2025 yılında tüm dizel binek araçları ile ağır vasıtaların kullanımının kentlerinde yasaklanması konusunda anlaştı.

Adana’da Şafak Operasyonu

Adana Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlendiği operasyonda 5 kişi gözaltına aldı.

Alkolde Kritik Limit Uyarısı

Karaciğer yağlanmasında en önemli nedenlerden birinin aşırı alkol kullanımı olduğunu belirten Prof. Dr. Birol Özer, erkekler haftada 210 gram, kadınlar ise 140 gram alkol sınırını aşmamalı diyor...

© Copyright 2016 | 3DKonut.com inşaat, konut projeleri ve emlak haberleri platformu bir 3DVisualEarth iştirakidir. | Her Hakkı Saklıdır.