Ömer Çelik'ten Flaş Açıklamalar

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklama yapıyor. Çelik 'terör örgütünün tasnif edilmesinden yana değiliz' dedi.

Ömer Çelik'ten Flaş Açıklamalar

Türkiye'nin YPG tavrı

Türkiye'nin hassasiyetlerinin anlaşılması gerekir.

Türkiye'nin ulusal güvenliğini tehdit olarak gördüğü bu örgüte karşı tedbirler alması son derece doğaldır. Bu tedbirlerin eleştirilmesine hiç bir şekilde olumlu bakmayız.Alınan tedbirler savaş senaryosunun parçası değildir. Dünyanın bu örgüte göz yummaması gerekir.

Ankara'daki saldırı Türkiye'yi istemediği bir senaryonun içine çekme isteğini de görebiliyoruz.

HDP tepkisi

HDP terör konusunda kafası karışık bir parti, Ankara saldırısını kınayan bir bildiriye bile imza atamadılar. Bi r vekilin canlı bombanın taziyesine gitmesini kınıyoruz. Teröristin taziyesine giden insanlıktan nasibini almamış. Bu şahsın bu tavrının ait olduğu parti tarafından tepki görmemesini de kınıyoruz.

CHP'nin Anayasa Masası'ndan kalkması

Darbe anayasası ortadan kalkmalı yeni naayasa olmalı. Başkamlık sitemi konuşulacak diye masadan kalkmak olmaz. Başkanlıkta parlementer sistem gibi gibi meşrudur.

CHP masaya oturmalı ve tezlerini anlatmalıydı. Bu tavır tam bir siyasetsizleştirmektedir. Masadan kalkmak siyaset yapma iddiasını kaybetmektir. Milliyet

Teknoloji E-hastalıkları Doğurdu

Teknolojinin gelişmesi, dijital araçların yaygınlaşması ve sosyal medyanın bilinçsizce kullanılmasının bireylerde "e-hastalık" olarak nitelendirilen çeşitli rahatsızlıklara neden olduğu bildirildi.

MHP 9 İlde Miting Yapacak

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, anayasa değişikliği için 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması öncesinde ilk etapta 9 ilde miting düzenleneceğini söyledi.

Sırrı Sakık Görevden Alındı

Ağrı Belediyesi Eşbaşkanı Sırrı Sakık görevden alındı. Sakık’ın yerine Ağrı Valisi Musa Işın kayyum olarak atandı.

Belgesi Olmayan Bu İşlerde Çalışamayacak

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Mesleki Sınav ve Sertifikasyon Merkezi (MESEM), tarafından yapılacak `mesleki yeterlilik belgelendirme sınav` başvuruları başladı.

Tesla Hisselerini Kaybetmek Üzere

Dünyaca tanınan Goldman Sachs bankasının analistleri, Tesla'nın gidişatının iç açıcı olmadığını ifade etti. Şirketin nakit ihtiyacı olduğunu belirten analistler, şirket hisselerinin yüzde 30 değer kaybedeceğini belirtti.

Salihli'de doğalgaz için resmi süreç başlatıldı

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, ilçeye doğalgaz getirilmesi konusunda başlatılan çalışmaların sonuca ulaştığını belirterek Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu’nun (EPDK) 6777-2 sayılı Kurul Kararı ile Salihli’nin doğalgaz dağıtım bölgesi kapsamına alındığını müjdeledi.