Sinpaş'tan Basın Açıklaması

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Hürriyet Gazetesi’nin 1 Eylül 2015 tarihli nüshasında yayınlanan ve yanlış yorumlamalara yol açabilecek röportajı dolayısıyla, Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik tarafından tedbiren görevden alındı.

Sinpaş'tan Basın Açıklaması

Konunun aydınlığa kavuşması amacıyla Sinpaş bünyesinde ve Hürriyet gazetesi nezdinde başlatılacak inceleme tamamlanana kadar, bu kararın geçerli olacağı belirtildi.

Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Ülkemizde gayrimenkul sektörü alınan istikrarlı ekonomik politikalar ve büyüme stratejisine paralel olarak büyümüş, hatta zaman zaman genel ülke büyümesi oranlarının üzerinde bir büyüme ivmesi yakalayarak bugünkü noktaya gelmiştir. Sinpaş daima siyasetin dışında, ekonominin içinde yer almıştır. Siyasetle bireyler ilgilenebilirler ve görüşlerini özgürce ifade edebilirler. Sinpaş dahil olmak üzere kurumların işi siyaset değildir. Elbette çalışanlarımız kişisel olarak çeşitli konularda görüşlerini sohbet ortamında açıklayabilirler ama bunların kurum görüşü olarak yansıtılması yanlıştır. Basında yer alan açıklamalardan sonra Genel Müdürümüz haberin kastını aştığını ve üzüntülerini bana bildirdi. Olayın gerçeğinin ortaya çıkarılması için bir iç soruşturma başlattık. Bu soruşturmanın sonucuna kadar Sinpaş GYO A.Ş. Genel Müdürü’nü görevden aldık. Bu süre zarfında üretimden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Fatih Yılmazoğlu Genel Müdür görevine vekaleten atanmıştır.”

Kamuyonunun bilgisine saygıyla duyurulur.

Avni ÇELİK

SİNPAŞ GYO A.Ş.

Yönetim Kurulu Başkanlığı

Şirket Haberleri

Şirket Kategorisindeki diğer haberler

Çukurova Balkon’da Hedef Yüzde 45 Prim

İnşaat sektöründe 24 yıldır Adana, Mersin ve İstanbul’da binlerce konut üreten SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, projelerinin yüksek prim potansiyeli ile dikkat çekiyor.

Asıl Artış İpotekli Konut Satışında

TÜİK Kasım ayı konut satış istatistiklerini değerlendiren Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu “Asıl dikkat çeken artışın ipotekli konut satışlarında yaşandığını görüyoruz” dedi.

GYODER’in Stratejik İletişim Danışmanı GTC Oldu

18 yıldır Ankara ve İstanbul’da stratejik iletişim danışmanlığı ve devletle ilişkiler konularında hizmet veren GTC İletişim Danışmanlığı, Türkiye Gayrimenkul Platformu GYODER’i (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği) müşteri portföyüne ekledi.

Krediye ulaşım kolaylaştırılmalı

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, ekonomik sıkıntının yaşandığı bu günlerde, banka kredilerinde yapılacak olan düzenlemelerin, ekonomiye can vereceğini söyledi.

© Copyright 2016 | 3DKonut.com inşaat, konut projeleri ve emlak haberleri platformu bir 3DVisualEarth iştirakidir. | Her Hakkı Saklıdır.