Sinpaş'tan Basın Açıklaması

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Hürriyet Gazetesi’nin 1 Eylül 2015 tarihli nüshasında yayınlanan ve yanlış yorumlamalara yol açabilecek röportajı dolayısıyla, Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik tarafından tedbiren görevden alındı.

Sinpaş'tan Basın Açıklaması

Konunun aydınlığa kavuşması amacıyla Sinpaş bünyesinde ve Hürriyet gazetesi nezdinde başlatılacak inceleme tamamlanana kadar, bu kararın geçerli olacağı belirtildi.

Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Ülkemizde gayrimenkul sektörü alınan istikrarlı ekonomik politikalar ve büyüme stratejisine paralel olarak büyümüş, hatta zaman zaman genel ülke büyümesi oranlarının üzerinde bir büyüme ivmesi yakalayarak bugünkü noktaya gelmiştir. Sinpaş daima siyasetin dışında, ekonominin içinde yer almıştır. Siyasetle bireyler ilgilenebilirler ve görüşlerini özgürce ifade edebilirler. Sinpaş dahil olmak üzere kurumların işi siyaset değildir. Elbette çalışanlarımız kişisel olarak çeşitli konularda görüşlerini sohbet ortamında açıklayabilirler ama bunların kurum görüşü olarak yansıtılması yanlıştır. Basında yer alan açıklamalardan sonra Genel Müdürümüz haberin kastını aştığını ve üzüntülerini bana bildirdi. Olayın gerçeğinin ortaya çıkarılması için bir iç soruşturma başlattık. Bu soruşturmanın sonucuna kadar Sinpaş GYO A.Ş. Genel Müdürü’nü görevden aldık. Bu süre zarfında üretimden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Fatih Yılmazoğlu Genel Müdür görevine vekaleten atanmıştır.”

Kamuyonunun bilgisine saygıyla duyurulur.

Avni ÇELİK

SİNPAŞ GYO A.Ş.

Yönetim Kurulu Başkanlığı

Şirket Haberleri

Şirket Kategorisindeki diğer haberler

Demir İnşaat Büyükçekmece Arsa Satışı Açıklaması

İstanbul Büyükçekmece’deki Albatros Parkı olarak bilinen arsanın satışı konusunda çıkan haberlere ilişkin açıklamada bulunan Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, tartışma yaratan arsanın Albatros Parkı alanının dışında kaldığını, söz konusu arsanın Büyükçekmece Belediyesi’nin mülkü olarak satışa sunulduğunu vurguladı.

Babacan Holding, TALPA Organizasyonlarına Sponsor Oldu

Özel günlere verdiği önemle dikkat çeken Babacan Holding, Türkiye Havayolu Pilotları Derneği TALPA’nın 26 Nisan’da düzenleyeceği Dünya Pilotlar Günü Balosu’na sponsor oldu. Etkinlik 26 Nisan Çarşamba günü saat 19.00’da Renaissance Polat İstanbul Hotel’de gerçekleşiyor.

Emaar Square Mall’da 30 gün, sayisiz eğlence

Anadolu Yakası’nda yepyeni bir yaşam alanı oluşturan Emaar Square Mall, 28 Nisan’daki açılışının ardından dopdolu bir etkinlik takvimiyle ziyaretçilerinin karşısına çıkıyor.