Sinpaş'tan Basın Açıklaması

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Hürriyet Gazetesi’nin 1 Eylül 2015 tarihli nüshasında yayınlanan ve yanlış yorumlamalara yol açabilecek röportajı dolayısıyla, Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik tarafından tedbiren görevden alındı.

Sinpaş'tan Basın Açıklaması

Konunun aydınlığa kavuşması amacıyla Sinpaş bünyesinde ve Hürriyet gazetesi nezdinde başlatılacak inceleme tamamlanana kadar, bu kararın geçerli olacağı belirtildi.

Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Ülkemizde gayrimenkul sektörü alınan istikrarlı ekonomik politikalar ve büyüme stratejisine paralel olarak büyümüş, hatta zaman zaman genel ülke büyümesi oranlarının üzerinde bir büyüme ivmesi yakalayarak bugünkü noktaya gelmiştir. Sinpaş daima siyasetin dışında, ekonominin içinde yer almıştır. Siyasetle bireyler ilgilenebilirler ve görüşlerini özgürce ifade edebilirler. Sinpaş dahil olmak üzere kurumların işi siyaset değildir. Elbette çalışanlarımız kişisel olarak çeşitli konularda görüşlerini sohbet ortamında açıklayabilirler ama bunların kurum görüşü olarak yansıtılması yanlıştır. Basında yer alan açıklamalardan sonra Genel Müdürümüz haberin kastını aştığını ve üzüntülerini bana bildirdi. Olayın gerçeğinin ortaya çıkarılması için bir iç soruşturma başlattık. Bu soruşturmanın sonucuna kadar Sinpaş GYO A.Ş. Genel Müdürü’nü görevden aldık. Bu süre zarfında üretimden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Fatih Yılmazoğlu Genel Müdür görevine vekaleten atanmıştır.”

Kamuyonunun bilgisine saygıyla duyurulur.

Avni ÇELİK

SİNPAŞ GYO A.Ş.

Yönetim Kurulu Başkanlığı

Şirket Haberleri

Şirket Kategorisindeki diğer haberler

'Yurtdışında Lobi Yapmalıyız'

Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde ‘Gayrimenkul: Büyümenin Yeni Yönü’ başlıklı oturumda konuşma yapan DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz; “Ülkemizi tarihi, kültürü ve doğal güzellikleriyle daha çok tanıtmalıyız” dedi.

Rönesans’ın Pusula'sına TİSK’ten Özel Ödül

“TİSK 2016 Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri” kapsamında verilen GAN (Küresel Çıraklık Ağı) Türkiye Özel Ödülü’ne bu yıl, Rönesans Eğitim Vakfı çatısı altında düzenlenen ve Rönesans Holding bünyesinde iş imkânı sağlayan sosyal sorumluluk projesi “Genç Keşif Programı, Pusula” layık görüldü.

Mehmet Şimşek iş dünyası ile buluştu

Uludağ Ekonomi Zirvesi'ne katılan Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, DKY İnşaat'ın sponsorluğunda düzenlenen yemekte iş dünyasının önemli isimleriyle bir araya geldi.

Nef, EBRD ile ortak gayrimenkul geliştirecek

Gayrimenkul sektörüne getirdiği yeni ve farklı tasarımlarla adından sıkça söz ettiren Nef, gayrimenkul geliştirmek için Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile güç birliğine gitti.

Dap Yapı Yüzde 25 Çadır İndirimi Yaptı

Validebağ’daki lüks konut projesini yoğun talep nedeniyle çadırda satışa çıkaran Dap Yapı, ‘büyük indirim’ kampanyasını başlattı. Şirket, toplam 321 ünitede % 25 indirim yapacak.

Dev Banka Yurt’a Geldi, Ev’e Girdi!

65 ülkenin üyesi olduğu dev banka Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası, Türkiye’de Nef ile ortak olarak gayrimenkul sektörüne girdi. 120 milyon dolar sermaye koyan iki ortak orta sınıfa yönelik 6 konut projesi ve 7 öğrenci yurdu inşa edecek.