Akfen GYO’nun 2014 Faaliyet Raporu 3 Ülkede 14 Şehri Anlatıyor

Akfen GYO’nun “şehir rehberi” konseptiyle hazırlanan 2014 Faaliyet Raporu 3 ülkede 14 şehri anlatıyor.

Akfen GYO’nun 2014 Faaliyet Raporu 3 Ülkede 14 Şehri Anlatıyor

İddialı faaliyet raporlarıyla dikkat çeken Akfen GYO, yatırımcılarının karşısına şehir rehberi (city guide) konsepti ile hazırlanan 2014 Faaliyet Raporu ile çıkıyor.

Ekonomik şehir otelciliği alanında Türkiye’nin ilk ve tek gayrimenkul yatırım ortaklığı olan Akfen GYO, öncülük misyonuyla girişimlerini sürdürürken, faaliyet raporunda gelenekselleşen farklı çizgisini koruyor.

Geçtiğimiz yıllarda hazırlanan faaliyet raporlarıyla iletişim alanında büyük ödüller kazanan Akfen GYO, 2014 yılındaki başarılarını paydaşlarına “şehir rehberi” (city guide) konseptiyle hazırlanan faaliyet raporu ile anlatıyor. Rapor, konseptinin yanı sıra içeriği ve formatı ile de öne çıkıyor. Finar Kurumsal tarafından hazırlanan ve tasarım dili, format fikri ve ebadıyla farklılaşan Akfen GYO 2014 Faaliyet Raporu, kullanışlı yapısı ile okunduktan sonra saklanacak bir rapor olma özelliğine de sahip.

3 ülke, 14 şehir

İki bölümden oluşan faaliyet raporunun ön bölümünde şirketin yatırımlarının bulunduğu 3 ülkedeki 14 şehir, tıpkı şehir rehberlerinde (city guide) olduğu gibi ayrıntılı ele alınıyor ve bu şehirlerle ilgili tavsiyeler tasarıma uygun şekilde sıralanıyor. Ayrıca her şehir tanıtımından sonra konaklama tavsiyeleri bölümünde Akfen GYO’nun otelleri tanıtılıyor. Şehir rehberi (city guide) bölümünden sonra ise faaliyet raporu sayfaları başlıyor.

Dili sade, kolay okunabilir

2014 Faaliyet Raporu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Akfen GYO Genel Müdür Yardımcısı Deniz Bilecik, “2014 yılı faaliyet raporumuz yatırımcılar için kolay okunabilen, dili sade, bilgilerin gerekli yerlerde ölçülü bir şekilde görsellerle desteklendiği bir çalışma oldu’’ dedi. Şirket olarak, genç ve dinamik bir yapılarının olduğunu vurgulayan Bilecik, “Şehir otelciliği alanında ülkemizin ilk ve tek gayrimenkul yatırım ortaklığı konumunda yer alıyoruz. Sahip olduğumuz iş modeli çerçevesinde her alanda sektörümüze örnek olmanın sorumluluğu ile hareket ediyoruz” diye konuştu.

GYO Haberleri

GYO Kategorisindeki diğer haberler

Emlak Konut Gyo 9 Milyar Tl’lik 5 Dev İhale Gerçekleştirdi

Sektöre yön veren Emlak Konut GYO Haziran ayı içerisinde imza attığı dev ihalelerle ülke ekonomisi için üretmeye ve istihdam sağlamaya devam ediyor. Toplamda yaklaşık 9 milyar TL satış gelirine sahip 5 dev ihale gerçekleştiren Emlak Konut GYO, bu ihalelerden minimum 3,2 milyar TL şirket payı toplam geliri elde edecek.

Emlak Konut GYO İki Günde Kasaya 890 Milyon TL Attı

Emlak Konut GYO iki gün içinde düzenlenen ihalelerden kasasına 890 milyon TL koydu. Satışa sunulan projeler bir yana düzenlenen konut ihalelerinde ortaya çıkan fiyatlar sektörde önemli hareketin yaşandığına ve gayrimenkulün parlak günlerine koşacağına işaret ediyor.

Askeri Lojmanlara 1.7 Milyar TL

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (GYO) İstanbul Zeytinburnu Beştelsiz Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu yapıldı.

footer