Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cuma namazı sonrası açıklamalarda bulundu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Açıklamalar

Erdoğan Cuma namazı sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
-Halka sökülmeye başlandı. Bu canlı bomba YPG mensubu bir terörist. Şu anda yargı farklı bir tarafa gider mi? Savcılarımızla da bir görüş alışverişinde bulunduk.Olayda aktif rol alan 3 kişi gözaltında.

-Batı bizim yanımızda olduğunu söylüyor ama niçin PKK terör örgütü ilan ederken PYD'yi YPG'yi neden terör örgütü ilan etmiyor.
-Aydın müsveddesi bunların yanında yer alıyor. Herhangi bir üniversiteden profesör ünvanı alan Aydın olamaz. Benim yanımda olsa ne yazar olmasa ne yazar. Ben milletimin yanındayım. Bunların milletimle bir alakaları yok. Bu adamların bu ülkede bir tek dikili ağacı yok. Siz bu ülkede vatanperver bir nesil yetiştirmediniz? Aynı şeyleri üniversitelerde gerçekleştiremediğiniz için çıldırıyorsunuz, kuduruyorsunuz.

-Bugün saat 17'de Obama ile görüşeceğim. ABD'nin verdiği silahlar orada sivilleri öldürdü. Şimdi Rusya'da aynı şeyi yapıyor. Katil rejim ve PYD ile hareket ediyor. Bizim güneyimizde bir koridor oluşturmak istiyorlar. Buna izin vermeyeceğiz. Top atışlarımız devam edecek. Gayri meşru oluşumun tribünden izleyicisi olmayacağız.

- Şeref Malkoç bugün İncirlik Üssü'nün kapatılabileceğini söyledi. Bu hükümetin yetkisinde olan bir durum. Kendisi hukukçu kimliğiyle konuşmuştur.

- HDP ortak bildiriye imza atmadı. 3 parti teröre karşı birlik olarak imza atıyor. İşte bu bir ispattır. Bunlar suç üstü yakalanmıştır. Evet biz Kandil'in siyasi temsilcisiyiz diyorlar. Milliyet

Bir milyon ton pamuk üretimi hayal değil

Adana Çiftçiler Birliği Başkanı Mutlu Doğru, bu yıl pamuk rekoltesinde yüzde 20’lik artış beklediklerini belirterek, 2017 bitmeden priminin 90 kuruş olarak açıklanması halinde pamuk üretiminin 1 milyon tona ulaşacağını söyledi.

Markalar ‘Bayim Olur musun dedi, birçok kişi kendi işinin patronu oldu!

Katılımcı marka, m2 ve ziyaretçi sayısı bazında Avrupa ve Ortadoğu’nun birincisi olma özelliğini taşıyan Bayim olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı, Medyafors Fuarcılık organizasyonu, UFRAD işbirliği ve Coldwell Banker Türkiye Ana Sponsorluğunda 12-15 Ekim tarihleri arasında CNR Fuar merkezinde düzenlendi.

footer