Davutoğlu'ndan Flaş Açıklamalar

Başbakan Ahmet Davutoğlu yabancı basın temsilcilerine konuştu. Davutoğlu Rusya'yı Suriye'de etnik temizlik yapmakla suçladı.

Davutoğlu'ndan Flaş Açıklamalar

Davutoğlu'nun açıklamalarından önemli satır başları

-Rusya kendi ve Esad rejimine  ait üstleri korumak için Türkmenleri ve Sünni nüfusu Lazkiye'den çıkarmaya çalışıyor.

-Rusya Lazkiye'de etnik temizlik yapmaya çalışıyor

-Rusya Azez çevresini bombalayarak ılımlı muhaliflerin ikmal yollarını kapıyor ve ıŞİD'e fayda sağlıyor

-Türkiye benzer olayların yaşanmaması için Rusya ile görüşmeye hazır.

-Türk askerinin Musul'a konuşlanması saldırganlık değil dayanışma göstergesidir.

-Avrupa Birliği ile yeni dönem işbirliği konusunda umutluyuz.

-IŞİD'in bölgede eğitim veren Türk askerine tehdidi sonrası askerlerimizi Kuzey Irak'a gönderdik.

Bir milyon ton pamuk üretimi hayal değil

Adana Çiftçiler Birliği Başkanı Mutlu Doğru, bu yıl pamuk rekoltesinde yüzde 20’lik artış beklediklerini belirterek, 2017 bitmeden priminin 90 kuruş olarak açıklanması halinde pamuk üretiminin 1 milyon tona ulaşacağını söyledi.

Markalar ‘Bayim Olur musun dedi, birçok kişi kendi işinin patronu oldu!

Katılımcı marka, m2 ve ziyaretçi sayısı bazında Avrupa ve Ortadoğu’nun birincisi olma özelliğini taşıyan Bayim olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı, Medyafors Fuarcılık organizasyonu, UFRAD işbirliği ve Coldwell Banker Türkiye Ana Sponsorluğunda 12-15 Ekim tarihleri arasında CNR Fuar merkezinde düzenlendi.

footer