Erdoğan'dan Önemli Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir'de vatandaşlara hitap etti. Erdoğan Osman Gazi Köprüsü'nün bayramdan önce açılacağını açıkladı.

Erdoğan'dan Önemli Açıklamalar

Erdoğan'la birlikte Başsbakan Binali Yıldırım da İzmir'de bulunuyor.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından önemli satırbaşları;

"Müjdeyi buradan veriyoruz. Bayramın hemen öncesinde Osman Gazi Köprüsü'nü açıyoruz. Bu yolda seyahat güzel olacak. Modern Türkiye'nin temel taşları bunlar. Bunlar medeniyetin işaret fişekleri."

"26 Ağustos'ta bir başka adım daha atıyoruz. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü de inşallah açıyoruz. Yıl sonuna kadar Boğaz köprüsünün altından Avrasya tünelinin de açılışını yapıyoruz. Fatih Sultan Mehmet karadan yürüttü, biz de denizin altından yürütüyoruz. Marmaray'ı açtık, 3 yıl oldu. O günden bugüne Marmaray'dan 130 milyon kişi geçti. Bizim icraatlarımızın ulaştığı yere bunların hayalleri bile ulaşamaz." Milliyet

Bir milyon ton pamuk üretimi hayal değil

Adana Çiftçiler Birliği Başkanı Mutlu Doğru, bu yıl pamuk rekoltesinde yüzde 20’lik artış beklediklerini belirterek, 2017 bitmeden priminin 90 kuruş olarak açıklanması halinde pamuk üretiminin 1 milyon tona ulaşacağını söyledi.

Markalar ‘Bayim Olur musun dedi, birçok kişi kendi işinin patronu oldu!

Katılımcı marka, m2 ve ziyaretçi sayısı bazında Avrupa ve Ortadoğu’nun birincisi olma özelliğini taşıyan Bayim olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı, Medyafors Fuarcılık organizasyonu, UFRAD işbirliği ve Coldwell Banker Türkiye Ana Sponsorluğunda 12-15 Ekim tarihleri arasında CNR Fuar merkezinde düzenlendi.

footer