BİLGİ FORMU
Kayseri konut projeleri fiyatları, kampanyaları, teslim tarihleri, ödeme planları, konumları, üç boyutlu görünümleri, kat ve vaziyet planları ile iletişim bilgilerinin yanı sıra Türkiye'nin en kalabalık 14. şehri olan Kayseri'nin ulaşımı, ekonomisi, gayrimenkul yatırımcıları için özel analizler, konut kampanya haberleri ve bilgiler bu sayfada yer almaktadır.
Talas bölgesi çok merkezi konumda projemiz otel konseptinde olup kurumsal kiralama mo..
2 blok olarak inşaa edilecek projemiz oldukça kullanışlı dairelerden oluşmaktadır. Yapımın..
356 daireden oluşan ve 53.000 m² arazi üzerine kurulacak olan kanyon projemiz geniş pey..
Safir Konakları projesi Kayseri Melikgazi'de İmza Yapı tarafından 18.000 m² arsa alanı &..
Yaşam Her Zaman Huzurlu... Özlediğiniz komşuluk ilişkilerinin yeniden yeşerdiği ya..
Arven Cadde Şimdi Satışta! Modern mimari anlayışının günümüz teknolojisi..
Kayseri’de yapılan en yeni konut projeleri her ihtiyaca cevap verecek şekilde konut, ofis ve rezidans seçeneklerini içerisinde barındırıyor.
İç Anadolu bölgesi içinde yer alan Kayseri’de yatırımlık projelerin sayısı nispeten diğer illere göre daha azdır. Yalnız son dönemde inşaat firmaları TOKİ ve Kentsel dönüşüm projeleri ile bu sayıyı artırdığı gözleniyor. Bu durumun dışında şehirde tanıtım lansmanı yapılmış veya inşaatı tamamen bitirilmiş hemen teslim daireleri bulunan birçok nitelikli konut projesi bulunmaktadır.
Kayseri Bilgileri
Kayseri, İç Anadolu Bölgesi'nde yer alan Ankara’dan sonra ikinci büyük ildir. Dünya'nın en eski şehirlerinden biri olan Kayseri, klasik çağlarda Kapadokya adı verilen bölgededir. Kızılırmak'ın güneyinde bulunan bu bölge, Tuz Gölü'nden Fırat nehrine kadar uzanır. İpek Yolu buradan geçer.
Konum olarak; 37 derece 45 dakika ile 38 derece 18 dakika kuzey enlemleri ve 34 derece 56 dakika ile 36 derece 58 dakika doğu boylamları arasında bulunmaktadır.
Doğu ve kuzeydoğusu Sivas, kuzeyi Yozgat, batısı Nevşehir, güneybatısı Niğde, güneyi ise Adana ve Kahramanmaraş illeri ile çevrilidir.
Kayseri’nin Yatırım Yapılacak Bölgeleri
Kayseri’de özellikle ticari arsaların fiyatlarında son birkaç yılda gözle görülür artışlar yaşandı. Kayseri'nin şu anda çıkışta olan bölgeleri olarak Alpaslan Mahallesi, Kılıçaslan Mahallesi, Şeker Mahallesi, Mimar Beldesi ve eski Kayseri'nin merkeze yakın mahalleleri gösteriliyor.
Kayseri'de gecekondu önleme bölgesindeki arsalar ise oldukça oldukça prim yaptığı gözleniyor. Önümüzdeki dönemlerde Malatya Yolu, Mimarsinan, Ambarlar Mevkii ve çevresi ile Sivas Yolu'nun en çok prim yapacak yerler olduğunu ifade ediliyor.
Kayseri’nin Ekonomisi
Kayseri'de 8 KSS faaliyet göstermekte ve bu kapsamda kapsamında 3500'e yakın işyeri yapılmıştır. Kayseri’de 6 organize sanayi bölgesi bulunmaktadır. Sanayi altyapısı çerçevesinde Kayseri Serbest Bölgesi de önemli bir yere sahiptir. Kayseri Serbest Bölgesi, Türkiye'nin en büyük serbest bölgesi alanına sahiptir.
Kayseri maden varlığı açısından zengin sayılabilecek bir ilimizdir. Ankara Ticaret Odasının (ATO) hazırladığı Altın Fırsatlar raporunda, Kayseri ve çevresinde altın rezervleri olduğu belirtilmektedir.
Kayseri, orman potansiyeli bakımından zengin değildir. Orman yapısının zayıflığı orman ürünleri üretimini de sınırlamaktadır.
Tarım; Kayseri ekonomisinde sanayi, ticaret, ulaştırma sektörlerinden sonra gelmektedir. 671.000 hektar arazi tarımda kullanılmaktadır. Bu miktar il topraklarının %40'ına karşılık gelmektedir.
Hayvancılık; Kayseri'de küçükbaş ve büyükbaş hayvancılık Türkiye ortalamasına yakın olup, küçükbaş potansiyeli büyükbaş potansiyeline göre daha fazla gelişmiş durumdadır. Kanatlı hayvan varlığı Türkiye ortalamasının iki katı seviyesindedir.
Kayseri'nin Önemli Hastahaneleri
Magnet Hastanesi, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Acıbadem Hastanesi, Dünyam Hastanesi, Memorial Kayseri Hastanesi, Tekden Hastanesi, Melikgazi Hastanesi, Kızılay Hastanesi, Özel Kayseri Göz Hastanesi, Nuh Naci Yazgan Göğüs Hastalıkları Hastanesi, Özel Erciyes Hastanesi, Maya Göz Hastanesi, Magnet Hastanesi, Özel Erciyes Kartal Hastanesi, Erciyes Üniversitesi Onkoloji Hastanesi, Ürgüp Devlet Hastanesi, Erciyes Üniversitesi Kalp Hastanesi, Erciyes Kartal Hastanesi, Hüma Hastanesi, Özel Anakalp Hastanesi, Medical Palace, Özel Hüma Kadın Hast. ve Doğum Hastanesi
Kayseri’de Ulaşım
Kayseri, yurdun dört bir yanına ulaşan karayolları ve demir yolları ile ülke ulaşım ağında önemli bir merkezdir.
Kayseri Havalimanı 15 Kasım 1998 yılında sivil hava trafiğine açılmıştır. PİST 3000x45 m, APRON 400x102 m ve APRON’un toplam alanı 40.800 m²’dir. Havalimanı Askeri-Sivil kategoridedir.
Kayseray (raylı sistem) 2011 yılında başlayan bir ulaşım sağlama aracıdır. Bu araçla birlikte şehirde ulaşım sorunu neredeyse kalmamıştır. Raylı sistem 2, 3, ve 4 etap çalışmaları devam etmektedir 2014 yılı ağustos ayında tamamlanması beklenmektedir. İlk etap organize sanayii-doğu terminalinde yapılmıştır ve şimdi hizmet vermektedir. Daha sonra Talas, ildem ve Fakülte hatları hizmete başlayacaktır.
Türkiye’deki tüm markalı lüks projeleri görmek için konut projeleri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
© Copyright 2021 | 3DKonut.com inşaat, konut projeleri ve emlak haberleri platformu. | Her Hakkı Saklıdır.