Ömer Çelik'ten Flaş Açıklamalar

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklama yapıyor. Çelik 'terör örgütünün tasnif edilmesinden yana değiliz' dedi.

Ömer Çelik'ten Flaş Açıklamalar

Türkiye'nin YPG tavrı

Türkiye'nin hassasiyetlerinin anlaşılması gerekir.

Türkiye'nin ulusal güvenliğini tehdit olarak gördüğü bu örgüte karşı tedbirler alması son derece doğaldır. Bu tedbirlerin eleştirilmesine hiç bir şekilde olumlu bakmayız.Alınan tedbirler savaş senaryosunun parçası değildir. Dünyanın bu örgüte göz yummaması gerekir.

Ankara'daki saldırı Türkiye'yi istemediği bir senaryonun içine çekme isteğini de görebiliyoruz.

HDP tepkisi

HDP terör konusunda kafası karışık bir parti, Ankara saldırısını kınayan bir bildiriye bile imza atamadılar. Bi r vekilin canlı bombanın taziyesine gitmesini kınıyoruz. Teröristin taziyesine giden insanlıktan nasibini almamış. Bu şahsın bu tavrının ait olduğu parti tarafından tepki görmemesini de kınıyoruz.

CHP'nin Anayasa Masası'ndan kalkması

Darbe anayasası ortadan kalkmalı yeni naayasa olmalı. Başkamlık sitemi konuşulacak diye masadan kalkmak olmaz. Başkanlıkta parlementer sistem gibi gibi meşrudur.

CHP masaya oturmalı ve tezlerini anlatmalıydı. Bu tavır tam bir siyasetsizleştirmektedir. Masadan kalkmak siyaset yapma iddiasını kaybetmektir. Milliyet

3 Yeni Havalimanı Geliyor!

Havalimanı olmayan Karaman, Yozgat, Bayburt ve Gümüşhane'ye havalimanı yapılması planlanıyor. Yozgat ve Karaman'a kendine ait, Gümüşhane ile Bayburt'a ise ortak havalimanı geliyor.

Rahatsız Eden Robot Arkadaşlar İster misiniz?

İngiltere'de yaşayan bir tasarımcının ürettiği robotlar, yakın ilişkideki bazı istenmeyen davranış kalıplarını tekrarlıyor. Rahatsız eden bu robotların, gerçek arkadaşların yerini tutup tutmayacağı inceleniyor.

Geleceğin Sanatçılarına Çağrı

Batı Anadolu Grubu, yurt genelinde güzel sanatlar fakültelerinin resim ve heykel bölümünde okuyan öğrencilere yönelik düzenlediği yarışma sürüyor.

26 Haziran 2017 Yurtta Hava Durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre, ülke genelinin az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde İç Ege ve Göller Yöresi'nin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Hükümetten Emekliye Müjde!

Kamuda 30 yılın üzerinde hizmeti olan memur emeklileri ek ikramiyelerini alıyor. Başvurunun ardından, 3 ay içinde ödeme yapılıyor. Yıllık tutar 3 bin 407 liraya kadar çıkıyor.

Yaz Lezzeti Mangalın Püf Noktaları

Mangal üzerinde et ya da şarküteri ürünleri pişirmek, özellikle yaz aylarının en sevilen faaliyetleri arasında yer alıyor. Bayram tatilinde gidilen sayfiye yerlerinde ya da evinizin bahçesinde mangal keyfinin tadını çıkarmanız için püf noktalarını derledik.

9 Bin Yıllık Tarihe Işık Tutan Sergi

Koç Üniversitesi Anadolu Medeniyetleri Araştırma Merkezi'nde (ANAMED) açılan yeni sergi “Bir Kazı Hikâyesi: Çatalhöyük”, 9 bin yıllık tarihe sahip yerleşim alanına ışık tutuyor.

footer