Ömer Çelik'ten Flaş Açıklamalar

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklama yapıyor. Çelik 'terör örgütünün tasnif edilmesinden yana değiliz' dedi.

Ömer Çelik'ten Flaş Açıklamalar

Türkiye'nin YPG tavrı

Türkiye'nin hassasiyetlerinin anlaşılması gerekir.

Türkiye'nin ulusal güvenliğini tehdit olarak gördüğü bu örgüte karşı tedbirler alması son derece doğaldır. Bu tedbirlerin eleştirilmesine hiç bir şekilde olumlu bakmayız.Alınan tedbirler savaş senaryosunun parçası değildir. Dünyanın bu örgüte göz yummaması gerekir.

Ankara'daki saldırı Türkiye'yi istemediği bir senaryonun içine çekme isteğini de görebiliyoruz.

HDP tepkisi

HDP terör konusunda kafası karışık bir parti, Ankara saldırısını kınayan bir bildiriye bile imza atamadılar. Bi r vekilin canlı bombanın taziyesine gitmesini kınıyoruz. Teröristin taziyesine giden insanlıktan nasibini almamış. Bu şahsın bu tavrının ait olduğu parti tarafından tepki görmemesini de kınıyoruz.

CHP'nin Anayasa Masası'ndan kalkması

Darbe anayasası ortadan kalkmalı yeni naayasa olmalı. Başkamlık sitemi konuşulacak diye masadan kalkmak olmaz. Başkanlıkta parlementer sistem gibi gibi meşrudur.

CHP masaya oturmalı ve tezlerini anlatmalıydı. Bu tavır tam bir siyasetsizleştirmektedir. Masadan kalkmak siyaset yapma iddiasını kaybetmektir. Milliyet

Ümraniye'de geri dönüşüm çalışmaları hız kazandı

Ümraniye Belediyesi, 2009 yılından bu yana sürdürdüğü geri dönüşüm çalışmalarına hız kazandırarak devam ediyor. Belediye, ilçedeki konut, iş yeri ve okullardan topladığı dönüştürülebilir atıklarla hem doğaya hem de ekonomiye destek oluyor.

footer