Sinpaş'tan Basın Açıklaması

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Hürriyet Gazetesi’nin 1 Eylül 2015 tarihli nüshasında yayınlanan ve yanlış yorumlamalara yol açabilecek röportajı dolayısıyla, Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik tarafından tedbiren görevden alındı.

Sinpaş'tan Basın Açıklaması

Konunun aydınlığa kavuşması amacıyla Sinpaş bünyesinde ve Hürriyet gazetesi nezdinde başlatılacak inceleme tamamlanana kadar, bu kararın geçerli olacağı belirtildi.

Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Ülkemizde gayrimenkul sektörü alınan istikrarlı ekonomik politikalar ve büyüme stratejisine paralel olarak büyümüş, hatta zaman zaman genel ülke büyümesi oranlarının üzerinde bir büyüme ivmesi yakalayarak bugünkü noktaya gelmiştir. Sinpaş daima siyasetin dışında, ekonominin içinde yer almıştır. Siyasetle bireyler ilgilenebilirler ve görüşlerini özgürce ifade edebilirler. Sinpaş dahil olmak üzere kurumların işi siyaset değildir. Elbette çalışanlarımız kişisel olarak çeşitli konularda görüşlerini sohbet ortamında açıklayabilirler ama bunların kurum görüşü olarak yansıtılması yanlıştır. Basında yer alan açıklamalardan sonra Genel Müdürümüz haberin kastını aştığını ve üzüntülerini bana bildirdi. Olayın gerçeğinin ortaya çıkarılması için bir iç soruşturma başlattık. Bu soruşturmanın sonucuna kadar Sinpaş GYO A.Ş. Genel Müdürü’nü görevden aldık. Bu süre zarfında üretimden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Fatih Yılmazoğlu Genel Müdür görevine vekaleten atanmıştır.”

Kamuyonunun bilgisine saygıyla duyurulur.

Avni ÇELİK

SİNPAŞ GYO A.Ş.

Yönetim Kurulu Başkanlığı

Şirket Haberleri

Şirket Kategorisindeki diğer haberler

Tahincioğlu, Basketbol Süper Ligi isim sponsoru oldu

Hayata geçirdiği nitelikli projelerle gayrimenkul sektöründe fark yaratan Tahincioğlu, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) işbirliği ile Avrupa’nın en iyi ligleri arasında yer alan Basketbol Süper Ligi’nin isim sponsoru oldu.

İzmir İhalesi Teknik Yapı’nın

EMLAK Konut GYO ve Tariş Kooperatif Birlikleri arasında imzalanan protokol ile Emlak Konut GYO, İzmir Alsancak’ta Liman Arkası olarak bilinen bölgede yeni bir proje hayata geçiriyor.

footer