Sinpaş'tan Basın Açıklaması

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Hürriyet Gazetesi’nin 1 Eylül 2015 tarihli nüshasında yayınlanan ve yanlış yorumlamalara yol açabilecek röportajı dolayısıyla, Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik tarafından tedbiren görevden alındı.

Sinpaş'tan Basın Açıklaması

Konunun aydınlığa kavuşması amacıyla Sinpaş bünyesinde ve Hürriyet gazetesi nezdinde başlatılacak inceleme tamamlanana kadar, bu kararın geçerli olacağı belirtildi.

Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Ülkemizde gayrimenkul sektörü alınan istikrarlı ekonomik politikalar ve büyüme stratejisine paralel olarak büyümüş, hatta zaman zaman genel ülke büyümesi oranlarının üzerinde bir büyüme ivmesi yakalayarak bugünkü noktaya gelmiştir. Sinpaş daima siyasetin dışında, ekonominin içinde yer almıştır. Siyasetle bireyler ilgilenebilirler ve görüşlerini özgürce ifade edebilirler. Sinpaş dahil olmak üzere kurumların işi siyaset değildir. Elbette çalışanlarımız kişisel olarak çeşitli konularda görüşlerini sohbet ortamında açıklayabilirler ama bunların kurum görüşü olarak yansıtılması yanlıştır. Basında yer alan açıklamalardan sonra Genel Müdürümüz haberin kastını aştığını ve üzüntülerini bana bildirdi. Olayın gerçeğinin ortaya çıkarılması için bir iç soruşturma başlattık. Bu soruşturmanın sonucuna kadar Sinpaş GYO A.Ş. Genel Müdürü’nü görevden aldık. Bu süre zarfında üretimden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Fatih Yılmazoğlu Genel Müdür görevine vekaleten atanmıştır.”

Kamuyonunun bilgisine saygıyla duyurulur.

Avni ÇELİK

SİNPAŞ GYO A.Ş.

Yönetim Kurulu Başkanlığı

Şirket Haberleri

Şirket Kategorisindeki diğer haberler

8 prestijli okulun komşusu Alya Penta’da lise bereketi!

Eğitimde kaldırılan TEOG sistemi yerine öğrencilerin yüzde 90’ının adreslerine en yakın okullara kayıt edileceğinin açıklanmasıyla birlikte öğrenci velileri, yakınlarındaki prestijli okulları ve prestijli okulların yanındaki konut projelerini araştırmaya başladı.

AND Gayrimenkul, UNION Çevre ve Yapı Standartları’nı kabul eden ilk gayrimenkul şirketi oldu

Dünya Engelliler Vakfı (DEV Türkiye), Dünya Engelliler Birliği (WDU- World Disability Union) ve AND Gayrimenkul, engelli bireylerin temel ihtiyacı olan erişebilirlik konusunda gayrimenkul sektöründeki evrensel tasarım ilkelerini ve uygulamalarını esas alan önemli bir anlaşmaya imza attı. Bu anlaşmayla AND Gayrimenkul, tüm yapı ve projelerinde uluslararası geçerliliği olan UNION Çevre ve Yapı Standartları’nı esas alacağını kabul eden ilk gayrimenkul şirketi oldu.

Gayrimenkul'de ‘Mesleki Yeterlilik Belgesi’ ne kadar yeterli?

Gayrimenkul'de ‘Mesleki Yeterlilik Belgesi’ ne kadar yeterli? Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın yeni düzenleme getirmeye hazırlandığı Gayrimenkul Sektörü yasa tasarısına yönelik sektör liderlerinden yapıcı eleştiriler gelmeye devam ediyor.

footer